Gates of Olympus

Bezoek de betoverende wereld van de Gates of Olympus gokkast en laat je meevoeren naar de hoogste hoogtepunten van de Griekse mythologie. Je wordt meegenomen op een reis vol goddelijke symbolen, mysterieuze geluiden en de belofte van onuitputtelijke schatten in deze verslavende Pragmatic Play-gokkast. De Gates of Olympus is het juiste spel als je een epische game wilt spelen waarin je de kracht van de goden kunt gebruiken.

Speel Gates of Olympus online

Categorie:

Over Gates of Olympus

Gates of Olympus is een 6×5 gokkast met een thema dat gebaseerd is op de Griekse mythologie en de machtige Olympische goden. Symbolen van goden zoals Zeus, Poseidon, Athena en andere zijn op de rollen aanwezig, evenals schitterende edelstenen die als scatters fungeren. De unieke “Tumble”-functie zorgt ervoor dat winnende combinaties exploderen om plaats te maken voor nieuwe symbolen, waardoor opeenvolgende overwinningen kunnen worden behaald. Bovendien kunnen scatters de deur naar de gratis spins-functie openen, waar onbeperkte winstvermenigvuldigers wachten.

Het Epische Avontuur

Gates of Olympus neemt spelers mee op een epische reis die mythologische grootsheid omhult. De strijd om goddelijke overwinningen wordt aangemoedigd door de prachtige symbolen en de mysterieuze geluidseffecten. Het “Tumble”-mechanisme geeft het spel een extra dimensie, aangezien elke winnende draai kan resulteren in herhaalde overwinningen. De scatters activeren de gratis spins-functie, die poorten opent naar een schat aan onbeperkte vermenigvuldigers, waar de mogelijke beloningen enorm kunnen zijn.

Speeltips

Als je van plan bent om Gates of Olympus te spelen, zijn hier enkele handige speeltips:

  • Maak gebruik van het “Tumble”-mechanisme om te profiteren van opeenvolgende overwinningen na elke winnende draai.
  • Houd een oogje op de goddelijke symbolen en edelstenen, want deze kunnen leiden tot onmetelijke rijkdom wanneer ze zich in je voordeel opstapelen.
  • Laat je onderdompelen in de mystieke sfeer van het spel en geniet van het avontuur terwijl je de goden om gunsten smeekt.

Gates of Olympus is niet zomaar een gokkast; het is een episch avontuur dat de grootsheid van de Griekse mythologie tot leven brengt en je uitnodigt om de poorten naar schatten en goddelijke rijkdom te openen.

De gunst van de goden is de kern van alles in Gates of Olympus. Spelers kunnen de magische krachten van de Griekse mythologie ervaren terwijl de symbolen van Zeus, Poseidon en andere goddelijke figuren over de rollen schitteren. De grilligheid van de goden, die hun zegen met elke draai kunnen uitdelen, wordt weerspiegeld in het “Tumble”-mechanisme, dat winnende combinaties laat exploderen en nieuwe symbolen laat vallen. De gratis spins-functie opent de deur naar ongekende rijkdom, met vermenigvuldigers die elke overwinning kunnen verhogen. Het is een reis naar het hoogste punt van de Olympus, waar de beloningen even groot zijn als die van de goden zelf.

Type spel

Video slot

Game Provider:

Pragmatic Play

RTP:

96.5%

Reels:

5 reels

Min. inzet

€ 0.20

Max. inzet

€ 100

Volatiliteit:

Hoog

Jackpot

Nee

Winlijnen

25

Bonusspel

Ja

Autoplay optie

Ja

Multiplier

Ja

Wild symbolen

Ja

Scatter symbolen

Ja

Stacked symbolen

Nee

Progressief

Nee

Gratis spins

Ja