Reactoonz

Bezoek de buitenaardse wereld van Reactoonz, een gokkast waarin vreemde wezens en kettingreacties de regels vormen. Je wordt meegenomen naar een dynamisch en kleurrijk universum vol buitenaardse karakters in deze inventieve gokkast van Play’n GO. Reactoonz is het juiste spel voor jou als je op zoek bent naar een gokkast met een unieke twist die ongebruikelijke beloningen biedt.

Speel Reactoonz online

Categorie:

Over Reactoonz

Reactoonz is geen gewone gokkast met winlijnen en rollen. In plaats daarvan kun je geld verdienen door te spelen op een 7×7 grid met clusters van identieke symbolen. De symbolen bevatten meerdere Reactoonz, elk met hun eigen persoonlijkheid en kenmerken. Het spel heeft veel functies, waaronder de Gargantoon-functie, die een enorm Reactoonz op de rollen laat verschijnen en wilds creëert.

Het Buitenaardse Avontuur

Reactoonz brengt je naar een levendige en kleurrijke buitenaardse wereld vol schattige en bizarre wezens. Het spel is vol actie en energie, en de kettingreacties die door de winnende clusters worden uitgevoerd, zorgen voor een constante spanning. Met elk nieuw cluster dat wordt gevormd, lijkt het alsof je deel uitmaakt van een buitenaardse reis vol onvoorspelbare uitkomsten.

Speeltips

Als je van plan bent om Reactoonz te spelen, zijn hier enkele handige speeltips:

  • Focus op het vormen van clusters van vijf of meer identieke Reactoonz, want dit leidt tot winsten en activeert de Gargantoon-functie.
  • Houd de laadstreep van de Gargantoon in de gaten, want wanneer deze vol is, kan dit leiden tot grote overwinningen en wilds op de rollen.
  • Laat je meeslepen door de unieke energie en het buitenaardse avontuur terwijl je clusters vormt en kettingreacties creëert.

Reactoonz is meer dan een gokkast; het is een buitenaards avontuur vol verrassingen en reacties die spelers meeslepen in een kleurrijk universum van ongebruikelijke beloningen. De opwindende kettingreacties van Reacttoonz brengen het buitenaardse avontuur op een hoger niveau. Wanneer er een cluster van identieke Reactoonz-items wordt gevormd, explodeert deze en genereert nieuwe symbolen, wat kan leiden tot aanvullende winsten. De Gargantoon-functie zorgt voor meer opwinding door een reusachtige Reactoonz wilds te creëren en de rollen in brand te zetten.

Type spel

Video slots

Game Provider:

Play 'n Go

RTP:

96.51%

Reels:

7 reels

Min. inzet

€ 0.20

Max. inzet

€ 100

Volatiliteit:

hoog

Jackpot

Nee

Winlijnen

Bonusspel

Nee

Autoplay optie

Ja

Multiplier

Ja

Wild symbolen

Ja

Scatter symbolen

Ja

Stacked symbolen

Nee

Progressief

Nee

Gratis spins

Ja